A venit vara și orașul s-a trezit la viață!

Din iulie restaurantele, teatrele, cinematografele, mall-urile și toate instituțiile culturale și-au deschis din nou porțile și interioarele. Oferta de distracție și agrement a Brașovului este din nou completă și este momentul ideal să petreci câteva zile de vacanță în centrul orașului.

Digitalizarea din ultimele 16 luni a ajuns și la Biserica Neagră – din acest sezon îți poți planifica din timp vizita cumpărând bilete online, rapid și simplu, cu plata cu cardul și confirmare instantanee - https://booktes.com/bilet/biserica-neagra

Tot de acolo poți să îți cumperi bilete și la seria de concerte Organ Nights, în fiecare sâmbătă până în septembrie, de la ora 18.00, artiști din toată lumea vin să cânte la faimoasa orgă a Bisericii Negre. Construită în 1839, este un instrument unicat și cea mai mare orgă funcțională din Europa de Est.  Găsești aici programul lor: https://bisericaneagra.ro/evenimente/

Tot la noi pe stradă s-a deschis de curând o grădină de vară superbă între zidurile vechii cetăți, JUNO Wine Garden este la câteva minute de camera ta, deschis zilnic pentru cafele liniștite dimineața sau un vin rece pe seară într-un cadru unic. Este unul dintre avantajele principale când alegi o cazare în centrul Brașovului – ai la 2 pași de tine aproape tot ce are orașul de oferit.

După mai mult de un an cu porțile închise, de luna aceasta s-au redeschis și muzeele. Îți recomandăm Muzeul Civilizației Urbane și Prima Școală Românească, ambele la o scurtă plimbare pe jos de noi. Descoperă evoluția orașului din vremurile medievale când era cel mai mare nod de negustori din Transilvania până în perioada interbelică, prin poveștile curatorilor și obiectele care au supraviețuit vremurilor.

Iar dacă ceea ce cauți este aer curat și mișcare, autobuzele care leagă Brașovul de cea mai mare stațiune montană din România, Poiana Brașov, au punctul de plecare la 5 minute de hotelul nostru. Legătura este directă și autobuzele circulă din 20 în 20 de minute deci ai toată libertatea să-ți faci programul de vacanță după cum dorești.

Orice tip de program ai alege, noi și colegii noștri din recepție îți stăm la dispoziție cu recomandări sau cu orice informații legate de evenimente și program.

Te așteptăm la Residence Central Annapolis, vis-a-vis de Biserica Neagră - este locul ideal de unde să pornești în explorarea orașului, și spațiul liniștit și confortabil unde să te retragi seara după o zi plină.

Toată luna iulie și august avem deal-uri speciale și promoții pentru sejururile din timpul săptămânii. Sună acum la recepție și hai la Brașov!