Blog si noutati

Creați-vă propria plimbare cu GPSMYCITY pentru a explora orașul, pornind de la hotelul dvs. sau într-un loc la alegere.
Ulterior, plimbarea personalizată poate fi salvată pe telefonul mobil sau pe tabletă.

Comunicat de presa

 

Iarna, de la fereastră

Bine ai venit la Brașov! Este iarnă și ne place tare când avem zăpadă. Te invităm la o tură prin locuri de bulgărit, săniuș și schi. Unele sunt chiar în centru vechi, altele prin Șchei, și altele în Poiana. Ai de unde alege. Iar dacă nu ești echipat cum se cuvine, hai să-ți recomandăm 2, 3 magazine de profil, ca să te bucuri la maxim de iarnă, indiferent de temperatură.

Carturesti, Brasov

Zilele sunt încă călduroase. Zăpada nu se arată prin oraș. Poate puțin pe vârf de munte. Dar știm cu toții că nu este prea departe vremea cănilor calde de ceai sau cacao cu lapte, și a unui film bun, văzut de sub plapumă, după ce se lasă seara. Asta clar după ce îți faci plimbarea prin minunatul nostru oraș. În povestea de azi, vrem să te încurajăm să mergi pe stilul clasic și să ieși la citit în oraș.

A venit vara și orașul s-a trezit la viață!

Din iulie restaurantele, teatrele, cinematografele, mall-urile și toate instituțiile culturale și-au deschis din nou porțile și interioarele. Oferta de distracție și agrement a Brașovului este din nou completă și este momentul ideal să petreci câteva zile de vacanță în centrul orașului.

Muzeul Casa Muresenilor

Zilele curg altfel toamna. Diminețile sunt mai răcoroase și patul te ține mai mult la el. Soarele s-a ma lenevit și te trezește mai târziu. Iar culorile toamnei pun de un spectacol mereu unic, deși îl vezi în fiecare an. Sunt zile mai călduroase, dar ai mereu umbrela la îndemână. Mai ales la Brașov. De aceea, te ducem azi prin muzeele din oraș. Poveștile se spun cel mai bine în clădirile vechi, încărcate de istorie, spune de către cunoscători.

Cadouri de Craciun

Luna cadourilor a început oficial! Avem brad, avem beculețe, avem târg de Crăciun în Piața Sfatului. Avem și oaspeți. Toți suntem pregătiți să ne bucurăm de tot ceea ce oferă aceste ultime zile ale anului. Planurile de petreceri, organizarea detaliilor legate de cumpărături și, mai ales, alegerea cadourilor potrivite. Ne-am gândit să-ți oferim un mic ghid de găsit cadouri sub Tâmpa: ce magazine ne plac, ce târguri avem și poate ceva alternative la clasicele cadouri. Să începem!

Pietrele lui Solomon

La sfârșit de sezon poate simțim mai mult decât oricând nevoia de liniște și pace. Brașovul poate să ofere multe surprize colorate și dinamice, zumzete și zâmbete, dar în același timp are locuri pline de farmec și aer curat, potivite pentru relaxare activă. Frunzele încep acum să picteze tablouri, ca niște lecții profunde despre mersul natural al vieții, păsările își continuă triplurile vesele până spre seară, iar muntele te așteaptă, plin de magica lui liniște vindecătoare. Încălziți tandru de soarele de toamnă, te ducem astăzi la pădure, într-o plimbare ușoară pe la Pietrele lui Solomon, în capătul vechiului cartier Șchei.