Rezervă acum

și vei obține cel mai bun preț!

Rezervați camera direct din site-ul nostru pentru a obține cel mai bun preț

Servicii oferite

Transport aeroport si excursii organizate

Vizita ta în Brașov este în interes de serviciu iar timpul este o prioritate pentru tine, în acest caz serviciile noastre de transfer direct aeroport București și Cluj pot veni în ajutorul tău. Dar, dacă ești în Brașov pentru a vizită locațiile turistice din împrejurimile orașului îți oferim la cel mai bun preț excursii către acestea.

Mai multe detalii

Early Checkin

Vă așteptăm la checkin începând cu ora 14.00.
Dacă ajungeți, însă, înainte de această oră, colegii din recepție vă pot ajuta cu depozitarea bagajelor. Avem o cameră amenajată special pentru acest lucru, sub cheie și cu acces restricționat. În acest fel sunteți liberi să vă bucurați de fiecare moment petrecut în oraș.

Mai multe detalii

Sala de bagaje si ski

Grija de bagaje și disconfortul de a le avea în camera dispare odată ajunși la noi. Încăperea destinată acestora este suficient de spațioasă pentru a depozita bagajele, echipamentele de ski și snowboard

Mai multe detalii

Mic dejun

Zilele de vacanță pline încep cu un mic dejun generos. Ai nevoie de energie să descoperi tot ce are Brașovul de oferit. 

Mai multe detalii

Paturi pentru copii

Cele mai frumoase vacanțe sunt cele în familie iar noi facem tot posibilliul să fie cât mai confortabil pentru dumneavoastră.

Mai multe detalii

Pet friendly

Pentru că știm că blănoșii sunt parte din familie, prietenii patrupezi sunt întotdeauna bineveniți la Annapolis Residence. Trebuie doar să anunțați în momentul rezervării.

Mai multe detalii

Double Room

O cameră matrimonială, cochetă, cu vedere la turnurile de apărare ale vechii cetăți a Brașovului sau la curtea interioară, această cameră intimă este ideală pentru cuplurile romantice sau călători singuri.
Mai multe detalii

Double Room View

O cameră spațioasă, cochetă și intimă, din geamul căreia se înalță cel mai important si cel mai vizitat obiectiv turistic al Brașovului, Biserica Neagră.

Patul Queen sau Twin și cei 45 metri pătrați sunt organizați astfel încât confortul dumneavoastră să fie în prim plan.

Mai multe detalii

Deluxe Double Room

  O cameră matrimonială cu un dormitor spațios de 32 metri pătrați, un pat Queen și elemente originale din 1909, cum ar fi sobele construite de cei mai renumiți producători ai vremii, parchetul din lemn de stejar făcut manual sau mozaicul din băi. Toate acestea conferind o ședere memorabilă, readucând în prezent izul de odinioară.
Mai multe detalii

One Bedroom Suite

Situat la parterul imobilului, acest apartament este compus dintr-un dormitor cu pat matrimonial și un living spațios. Ideal pentru trei persoane, aduce confortul așteptat la prețuri rezonabile.
Mai multe detalii

Deluxe Suite

Un apartament compus dintr-un living cu canapea extensibilă și un dormitor spațios cu pat Queen, ce păstrează și el elemente specifice Art Nouveau de la începutul anilor 1900. Fie că ești un familist convins sau călătorești cu grupul de prieteni, cei 70 de metri pătrați sunt astfel organizați pentru a vă conferi intimitate și confort. 
Mai multe detalii