Residence Central Annapolis

Bine aţi venit!

POLITICI HOTELIERE

CHECK-IN – 14:00

Pentru clienţii care doresc să facă check-in mai devreme de ora 14:00 avem la dispoziţie o cameră pentru bagaje.

CHECK-OUT – MAXIM ORA 12:00

Late check-out: între orele 12:00– 18:00 - plata unei taxe de 50% din preţul pe noapte al camerei. După orele 18 se va considera o nouă noapte de cazare.

POLITICA COPII

  • 0-2 ani: se oferă pătuț bebeluși la cerere, în funcție de disponibilitate - vă rugam să solicitați patuțul în momentul efectuării rezervării sau la recepție.
  • Un copil până la 12 ani poate fi cazat gratuit în acelaşi pat cu parinţii sau se poate solicita pat suplimentar la un tarif de 15€/noapte.

Capacitatea maximă pentru paturi suplimentare într-o cameră este 1.

Orice tip de pat suplimentar sau pătuţ de copil este furnizat la cerere şi trebuie să fie confirmat de RC ANNAPOLIS.

Animalele de companie sunt acceptate. Se pot percepe taxe.

PLATA

  • Plata camerelor se va face la check-in.
  • Modificarea sau anularea unei rezervari achitate pentru o noapte sau pentru mai mult de o noapte nu va atrage restituirea tarifului pentru întreaga perioadă rezervată.
  • Pentu rezervările făcute în regim nerambursabil se va achita tariful pentru întreaga perioadă rezervată.
  • Pentu rezervările făcute în regim nerambursabil tariful achitat nu va putea fi restituit.
  • Pentru cazări pe termen lung plata în avans se poate face şi prin virament bancar.

CĂRŢI DE CREDIT ACCEPTATE

Plata camerelor se poate face cu un card de credit (sau debit), VISA, MAESTRO SAU MASTERCARD.

POLITICA REFERITOARE LA FUMAT:

Camerele hotelului sunt exclusiv pentru Nefumători.

Pentru fumători este amenajet Spaţiu Special în incinta RC ANNAPOLIS.

POLITICI REFERITOARE LA BUNURILE RC ANNAPOLIS:

Folosirea prosoapelor si a lenjeriei din dotarea camerei este strict interzisa in alte scopuri.(pentru a sterge pantofii, podeaua, fardurile etc); in caz contrar veti fi obligati sa platiti contravaloarea acestora.

Este interzisa aprinderea/folosirea lumanarilor, candelelor sau a altor obiecte inflamabile in incinta RC ANNAPOLIS (camere, cai de acces, sala mese etc).De asemenea, este interzisa folosirea focului pentru a aprinde sobele ( in camerele prevazute cu sobe); acestea sunt elemente de decor. In cazul contrar, ne vedem obligati de a evacua clientul din unitatea noastra de cazare.

Nu este permisa introducerea si folosirea in camere de aparatura electrocasnica (plita electrica, termoplonjon, cafetiera, storcator de fructe, fier de calcat, fierbator etc). In cazul in acestea se vor folosi ne vedem obligati de a evacua clientul din unitatea noastra de cazare.

OASPEŢI SUPLIMENTARI ŞI MUSAFIRI:

Puteţi primi musafiri sau oaspeţi în camera dumneavoastră între orele 8.00 am şi 20.00 pm, fără costuri suplimentare. În cazul în care primiţi oaspeţi în intervarul 20.00 pm-8.00 am aceştia vor trebui să achite diferenţele de tarif pentru a II a persoană şi să se înregistreze la recepţie.

DISPUTE ŞI RECLAMAŢII:

Ne rezervam dreptul de a debita cardul oaspeţilor noştrii independent de dorinţa lor, în cel puţin următoarele cazuri: când aţi plecat fără să plătiţi, când prin activitatea dumneavoastră aţi produs stricăciuni sau distrugeri, când aţi plecat cu obiecte care nu vă aparţin şi aţi uitat să le plătiţi la recepţie, şi când nu aţi anulat rezervarea la termenele stabilite mai sus.

Orice controversă, dispută sau reclamaţie care ar putea să apară în urma aplicării politicii noastre, vom încerca să o rezolvăm pe cale amiabilă, iar în cazul în care acest lucru nu este posibil va intra sub jurisdicţia instanţelor judecătoreşti din Braşov.

Ne rezervăm dreptul de a refuza cazarea clienţilor în stare de ebrietate sau nepoliticoşi şi turbulenţi care prin atitudinea lor aduc prejudicii imaginii RC ANNAPOLIS sau deranjează alţi clienţi. Ne rezervăm dreptul de a evacua forţat din RC ANNAPOLIS clienţii indezirabili. De asemenea ţinând cont de cele menţionate mai sus ne rezervăm dreptul de a ne selectiona clienţii.

CLAUZE FINALE:

Considerăm că orice client, în momentul cazării la RC ANNAPOLIS, a luat la cunoştinţă de termenele şi condiţiile mai sus menţionate şi le-a acceptat tacit.

VĂ MULŢUMIM PENTRU ÎNŢELEGERE ŞI COLABORARE!